Kronobergs Motorhistoriker är en av landets äldsta veteranfordonklubbar och grundades ursprungligen 1966.

9 Dagar med Picko Troberg i en trehjulig Morgan

Tidigt i Januari ringde Picko mig och sa att nu har jag anmält oss till FIVA MIDSUMMER WORLD RALLY 2011 med start från Stenungsund Midsommardagen och vidare genom sverige upp till Stockholm där det var en dag för fria aktiviteter , och sedan en annan vacker väg tillbaka till Stenungsund totalt ca 135 mil i en liten 3-hjulig morgan utan tak , detta var en helt obeskrivbar upplevelse med den verkligt legendariske racerföraren Picko . Då både Picko och jag är tävlingsmänniskor så utan att våra medtävlande kunde ana att vi verkligen anstängde oss till max , tog vi poäng på de flesta proven och Totalvann före vår största konkurent RaggarLasse i en Pontiac Bonneville .

Roy Palm

Comments are closed.