Kronobergs Motorhistoriker är en av landets äldsta veteranfordonklubbar och grundades ursprungligen 1966.

BEAULIEU AUTOJUMBLE

Bara veckan före marknaden bestämde vi oss för att åka till Beaulieu om vi kunde finna något bra B&B i närheten , jo efter ca 2 timmar på internet och telefon så var det ordnat på Arnwood House i Sway nu återstod biljetter koll på DFDS , du milde över 7,500:-  för bilen samt enkla hytter en snabb koll på Ryanair från Göteborg  resa dit  16:- och hem 16:- + lite skatt  det lät ju frestande men Janne som skulle med bor ju i malmö så han fick uppdraget att inköpa biljetter samt bilhyra och med EASYJET blev det bra tur och retur från kastrup inklusive bilhyra 5 dagar 3,200 :- inkl.skatter. Enklare kan det inte bli tåget från växjö sedan direkt till Kastrup på ca 2 timmar flyg till Gatwick hyrbil sedan direkt till motorcykelmarknaden Netley Marsh för att enbart kolla på vad som fanns .

Bara veckan före marknaden bestämde vi oss för att åka till Beaulieu om vi kunde finna något bra B&B i närheten , jo efter ca 2 timmar på internet och telefon så var det ordnat på Arnwood House i Sway nu återstod biljetter koll på DFDS , du milde över 7,500:-  för bilen samt enkla hytter en snabb koll på Ryanair från Göteborg  resa dit  16:- och hem 16:- + lite skatt  det lät ju frestande men Janne som skulle med bor ju i malmö så han fick uppdraget att inköpa biljetter samt bilhyra och med EASYJET blev det bra tur och retur från kastrup inklusive bilhyra 5 dagar 3,200 :- inkl.skatter. Enklare kan det inte bli tåget från växjö sedan direkt till Kastrup på ca 2 timmar flyg till Gatwick hyrbil sedan direkt till motorcykelmarknaden Netley Marsh för att enbart kolla på vad som fanns . Efter att ha beställt bord för kvällen på Hare & Hound Pub så började vi att leta upp vårt B&B vad sa hon jo kör söderut tills ni ser ett nerkört trafikmärke i diket på vänster sida sväng då omedelbart till höger in på en liten väg och där låg ARNWOOD HOUSE  med Mrs Forsythe som tog emot oss . Lördag och söndag på marknaden där fanns några av klubbens stora entuiaster Jigge, Bosse och Bengt med ett eget försäljningsstånd . Måndag besök på Sammy Millers fina motorcykelmuseum , vidare till Windsor med ett nytt B&B tisdag styrde vi mot Weybridge och BROOKLANDS där tävlade min MG NA många gånger fram till kriget , ett helt fantastiskt ställe väl värt ett besök .

Roy Palm

Arnwood House

De tre entuiasterna Jigge , Bosse och Bengt

En just avslutad affär med en nöjd kund

Var hade vi sett den där tempmätaren ? efter att ha tillfrågat allvetarna sa Bosse omedelbart nummret på ståndet och Bengt tog fram en anteckning jo det stämmer !!

Här inne var min MG när den provades ut för race av Wilkie Wilkinson .

Här körde Mike Edmonson över 175 km med MG,n

Comments are closed.